Actievoorwaarden Win Goud bij UNI10

Algemeen

 1. De actie loopt van 1 t/m 30 april 2016
 2. Deel 1 van de actie, het indienen van sieraad ideeën, is van 1 t/m 19 april, 23:59.
 3. Deel 2 van de actie, het stemmen op de 5 ontwerpen, is van 21 t/m 29 april, 23:59

Speelwijze

 1. Het is mogelijk om drie keer mee te doen aan de actie:
  • Op Facebook: Like de pagina van UNI10 en geef in een reactie onder de Actiefoto welk sieraad jij van het goud zou laten maken, en waarom.
  • In de winkel: Vul de flyer volledig in en lever deze in op de daarvoor bestemde plek.
  • Op de website: Vul de actiepagina op UNI10.nl volledig in.
 2. Medewerkers van UNI10 zullen de 5 beste, creatiefste, leukste of meest ontroerendste inzendingen selecteren tussen 20 en 21 april.
 3. Deel 2 van de actie vindt plaats op facebook: Like het ontwerp dat jij het mooiste vindt. Nodig gerust al je vrienden en familie uit om ook te stemmen op jouw favoriete ontwerp.
 4. De definitieve winnaar wordt bekend gemaakt op 30 april
 5. De winnaar wint de realisatie van zijn/haar ontwerp (t.w.v. ongeveer €750,-). De hoeveelheid goud bedraagt maximaal 10 gram, afhankelijk van het ontwerp.
 6. De winnaar ontvangt het sieraad uiterlijk 10 weken na de bekendmaking.
 7. De prijs is niet inwisselbaar voor geld
 8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Deelname

 1. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die in Nederland woonachtig is. Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger.
 2. Door deelname aan deze Actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. De Organisator behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.
 3. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van UNI10 en een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze Actie.

Medewerking en gegevens/privacy

 1. Door deelname aan deze Actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Organisator om hun namen voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze Actie te gebruiken.
 2. De gegevens die de Organisator verkrijgt in het kader van deze Actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
 3. De gegevens zullen niet worden verkocht aan derden noch op enige ander wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.